Hovedentreprise

Skal vi overtage ansvaret som hovedentreprenør på dit byggeprojekt? Kontakt Den Bette Tømrer så tager vi en snak om projektets omfang.

En hoved-entrepriseaftale bygget på et solidt samarbejde

Som privat bygherre er det relevant at vælge at benytte sig af en hovenentreprenør til dit byggeprojekt. I samarbejde med dig som bygherre skaber vi de bedste løsninger til dit byggeprojekt. Med hovedenterprise kommer vi til at stå i spidsen for projektet, hvor vi holder styr på tidsplaner, økonomi, samarbejde med andre entreprenører samt den generelle byggeproces.
Når du vælger hovedenterprise er det eneste, du skal stå for, at indhente de nødvendige godkendelser og projektmaterialer.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller mail og høre mere om, hvordan vi kan lave en aftale om en hovedentreprise.

Hovedentreprise til dit bygge-projekt i Nordjylland og omegn

Som hovedentreprenør har vi det overordnede ansvar for at sikre økonomi, projektstrukturering og faglig høj kvalitet på byggeriet. Vi har erfaring fra flere forskellige byggeprojekter, så du kan være helt sikker på at få en samarbejdspartner, der er med til at skabe det bedste resultat.
Hos Den Bette Tømrer har vi både tømrer, snedkere og malere, der er med til at sikre et solidt fagligt håndværk og et flot resultat. I hele byggeprocessen rådgiver vi dig og sparrer med dig, så vi i samarbejde får opfyldt dine boligdrømme.