Totalentreprise

Totalenterprise er en enterpriseform, der er ideel for virksomheder. Her overtager vi alt ansvaret for projektet – heriblandt rådgivning og alle former for håndværk. Vi tager os af alle opgaverne i byggeriet, samtidig med vi har et tæt samarbejde med dig som bygherre.

Totalentreprise i Nordjylland og omegn

Når du hyrer os til dit byggeprojekt og vælger totalenterprise, tager vi os af alt lige fra byggetegningerne til projekteringen og alle beregningerne. Vi har god erfaring med overtagelse af og opstart af både større og mindre projekter. Vores mange års erfaring kan give dig tryghed og sikkerhed for et godt resultat af høj kvalitet.

Hos Den Bette Tømrer har vi både tømrersvende, snedkere og malere, der bidrager til at sikre et godt fagligt håndværk. Vi er med fra start til slut i projektet og er altid klar med faglig og professionel rådgivning og sparring. Dermed finder vi i fællesskab frem til den mest optimale løsning for lige netop dit byggeprojekt.  

Lad Den Bette Tømrer stå for dit byggeprojekt

Når du vælger totalentreprise får du en samarbejdspartner, som holder en tæt dialog løbende om projektet. Vi gør meget ud af at skabe et solidt samarbejde, hvor vi hellere tager ud en gang for meget end en gang for lidt. Vi tager os af det hele og får uddelt opgaver til de fagfolk, som skal bruges til at få skabt det bedst mulige resultat. Du får en partner bag dig, som har alle fagpersoner tilknyttet – så der kræves mindre tid til koordinering og samarbejde på tværs. I sidste ende skal der skabes et godt resultat, og det kan vi garantere.

Du kan kontakte Den Bette Tømrer på telefon eller mail for at høre mere om, hvordan vi kan lave en totalentrepriseaftale. Tryk på knappen her for at begynde dit projekt allerede i dag.