Om os

Vi er en mindre tømrervirksomhed beliggende i Nordjylland.
Vi udfører al slags tømrer- og snedkerarbejde, og vi værdsætter et stærkt og tæt samarbejde med vores kunder.

Et effektivt samarbejde

Morten startede firmaet tilbage i 2007, men har siden han var helt lille haft ‘træ i årene’, da hans far har været tømrermester i mere end 25 år.

Den Bette Tømrer giver altid en god og professionel service og har stor fokus på præcision i udførelsen af alt slags tømrer- og snedkerarbejde.

Selvom vi holder til i det nordjyske, udfører vi alle former for tømrer- og snedkeropgaver både i Nord- og Midtjylland, og bor du udenfor dette område, så kigger vi også gerne på det.

Vi prioriterer tydelige og klare aftaler med kunderne, og at udføre et flot og tilfredsstillende stykke arbejde hver dag – og det lever vi op til.

Den Bette Tømrer har en bred vifte af opgaver, vi kan hjælpe med lige fra om- og tilbygninger til udskiftning af vinduer og døre, så kontakt os gerne, hvis vi kan hjælpe dig.

Professionel vejledning

Vi er en mindre virksomhed i Nordjylland, der med fokus på præcision udfører alt slags tømrer- og snedkerarbejde. Styrken ved en mindre virksomhed er den tætte kontakt med kunden, hvilket giver et effektivt samarbejde.

Vi prioriterer altid klare og tydelige aftaler med dig som kunde. Viften af ydelser er bred, men vi kan fremhæve professionel vejledning og spændende inspiration med individuelle løsninger.

Medarbejdere

Her kan du se en oversigt over vores medarbejdere samt kontaktoplysninger.