Projekter

Vil du finde inspiration til, hvordan Den Bette Tømrer kan hjælpe dig med dit næste projekt, uanset om det er en renovering i Nordjylland eller tømrerarbejde på nybyg. Vi har gennem flere år lavet tømrer- og snedkeropgaver på både små og store projekter. Du kan her på siden se et udsnit af de projekter, som vi har været med til at sætte op.

Udvalgte projekter

Anemonelunden 24

Anemonelunden 24 er en arkitekttegnet villa i to plan. Det var vigtigt for familien at få integreret det skrånende terræn i byggeprocessen, for at få den optimale udsigt fra begge plan.

Business Park Nord

Business Park Nord er en af vores erhvervskunder. Vi har bl.a. stået for en større renovering af deres café og reception, samt vinduesudskiftning i hele bygningen. Vores samarbejde har udviklet sig til at vi nu fungerer som hustømrer hos dem, når de f.eks. skal have opdateret rummene hvor deres lejemål holder til.

Anemonelunden 32

Anemonelunden 32 er en arkitekttegnet Villa i parreterre plan, for at bygge i det skrånende terræn, og få den optimale udsigt. Arkitekterne bag denne familievilla er N+P ARKITEKTUR.

Se flere projekter

Her kan du se nogle af de projekter, vi tidligere har udført.

Har du behov for at se mere?

Skal du i gang med et nyt byggeprojekt?

Skal du i gang med et projekt?
Mangler du et tømrerfirma i Nordjylland, der kan hjælpe med dit næste projekt, så kan du med fordel kontakte os. Vi lytter altid til dine ønsker og finder sammen med dig frem til den bedste løsning for dit projekt.