Tagarbejde

Vi udfører alt indenfor tagarbejde, tagrenovering og tagudskiftning i hele Nordjylland. Vi kan hjælpe med at få det bedste frem i dit tag – så tag endelig kontakt til os. 

Tagarbejde af fagfolk

Skal du have udført tagarbejde eller tagrenovering, så kan du trygt få os til at kigge på det. Hos Den Bette Tømrer har vi  hjulpet mange kunder med det meste indenfor tagarbejde, bl.a.: 

  • Udskiftning af tag
  • Udskiftning af udhæng
  • Udskiftning eller efterisolering
  • Udskiftning af underbeklædning eller sternbrædder
  • Udbedring af vindskader
  • Montering af undertag

Tagrenovering med speciale i vindplader

Vi har i vores arbejde specialiseret os i at montere vindplader. Ved at montere vindplader mellem spærene lukkes der af for vinden, således at vinden bliver ført op i loftrummet/tagkonstruktionen. Dermed undgår du, at den kolde luft trækker ind i isoleringen, og i sidste ende, faktisk rimelig hurtigt, kan det kan ses på varmeregningen.

Hvis du vil spare på din varmeregning, så er det en rigtig god idé med vindplader. Vi hjælper dig godt i gang med dit projekt. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vælge det rigtige tag til din bolig.

Nyt tag - Den Bette Tømrer

Kontakt Den Bette Tømrer for at høre mere om de effektive vindplader eller blot for at tage en snak om dit kommende tagprojekt. 

Vi har megen erfaring med tagarbejde, og vi har blandt andet haft mange kunder i Aalborg, Kongerslev og Storvorde. Vi leverer et professionelt stykke arbejde samt individuel rådgivning, så dit tagprojekt bliver udarbejdet lige efter dine ønsker og behov.

Se billeder fra vores projekter herunder.